Filtrer
Rayons
Support
Éditeurs
Langues
Prix
Russell Norman
-
Brutto : Un livre de recettes florentines (simples)
Russell Norman
- Hachette Pratique
- 30 Octobre 2024
- 9782019328061
"BRUTTO EST EN FAIT BELLISSIMO, UN LIVRE DE CUISINE PARFAIT POUR LES AMOUREUX DE LA VRAIE CUISINE TOSCANE. TOUT SIMPLEMENT GÉNIAL."
Stanley Tucci
Brutto ma buono : moche mais bon.
Russell Norman propose des recettes florentines faciles à réaliser pour tous les cuisiniers. Honnête, chaleureux et sincère, BRUTTO est une lettre d'amour à la cuisine simple de l'une des plus belles villes d'Italie. -
Polpo ; trésors de la cuisine vénitienne
Russell Norman
- Hachette Pratique
- 14 Octobre 2020
- 9782016279793
140 recettes délicieusement simples proposées par Polpo, le restaurant de Russell Norman.
Une promenade culinaire le long des ruelles de Venise et un brillant hommage rendu aux talents cachés de la cuisine italienne. -
''Brutto is actually bellissimo. A perfect cookbook for lovers of true Tuscan food.
Simply brilliant.'' - STANLEY TUCCI Brutto ma buono - ugly but good. This is the food of Florence - rigorously simple, few ingredients, exceptionally good.
Anchovy with cold butter and sourdough Penne with tomato and vodka Sausages with braised lentils and mustard Roasted squash with borlotti bean and salsa verde Country-style bread and tomato salad 3-ingredient meringue hazelnut cookies The food of Florence rests on humble ingredients - not many - brought together in the rough-and-ready style of everyday cooking with flavour at its heart.
This stunning brand-new cookbook offers outstanding recipes from Russell Norman''s acclaimed new restaurant, Trattoria Brutto, alongside an ode to one of Italy''s most beloved cities, Florence, and specifically the bohemian district of Santo Spirito.
Including Russell''s captivating stories and insider advice, Brutto is a proudly fuss-free recipe book to use every day, wherever you are, and an joyous tribute to Italy''s greatest rustic cuisine.